INOLI CAFE

LAD OS INSPIRERE

Alt vores arbejde ligger i forlængelse af verdensmålene med en grundig forståelse og et positivt mindset.

Inoli Cafe værdsætter samtalen som en ressource. Inoli Café er mødet, hvor der er plads til løs snak til gensidig inspiration. I Inoli Café får man chancen for at debattere alt med bæredygtige briller på.

Inoli Café er en kort præsentation om et emne for at åbne cafén og sætte gang i tankerne. Det følges op af fri og åben snak.

Hvad diskuteres?

For eksempel: Kåre inviterer til Inoli Café. Han vil gerne tale om hvordan vi får lært at skelne mellem Green Washing og Reel bæredygtighed. Han fortæller en historie om en virksomhed, der levende fortæller om deres opfyldelse af Verdensmålene, men for Kåre er det ikke reelle bæredygtige handlinger. Hvordan og kan vi påvirke situationen?

Helle er optaget af tang og de muligheder, der ligger for en bæredygtig anvendelse af tang. Hendes oplæg stimulerer os til at tænke i alternative produkter. Vi tænker med og snakker sammen og flere muligheder og produkter opstår.

Carsten har lyst til at holde et oplæg på et ord. Han har valgt ordet “ bøgetræ” for at se, hvor meget bæredygtig snak vi kan få ud af det.

Hvor og hvordan foregår en Inoli Café?

Inoli Café kan både være online og fysisk.

Hold øje med vores hjemmeside for at se næste Inoli Café.

Vil du organisere en Inoli Café eller gerne bud med et emne, så kontakt os.

Hvor lang er en Inoli Café?

Inoli Café inklusive præsentation varer typisk 1 til 1.5 timer. 

BOOK ET INOLI CAFE