DU GØR EN FORSKEL

I vores forening kan du hjælpe med at sprede Inolis frø for en bæredygtig fremtid. 

Vores forening eksisterer af flere forskellige årsager, men to af de vigtigste er at sprede budskabet om generel bæredygtighed i samfundet og en bæredygtig tankegang.

Der er mange måder du kan være med:

Arbejd med dit mindset og tage de bæredygtige briller på

Vil du kigge på verden med bæredygtige briller ? Book en event med Inoli. Du vil få hjælp og sparring til at få bæredygtige briller på for dig og din organisation. 

Bliv medlem og vis værdien af et bæredygtigt mindset

Som medlem er du med til at sprede de bæredygtige frø Inoli arbejder med. Du bliver en del af vores netværk, der giver os næring og hjælper os med at gro den bæredygtige dagsorden større. Kontingentet er 250,- om året.

Kontingent betales til vores konto i Frørup Andelskasse: Reg.nr. 5960 kontonummer 0008112682. Skriv venligst kontingent + dit navn i teksten til modtageren.  

For at fuldføre dit medlemskab, bedes du også sende os mail på  med NYT MEDLEM i emnefeltet, hvor du giver os dit fulde navn, adresse og telefonnummer

Så snart vi har registreret din betaling, får du en mail der bekræfter dit medlemskab i Inoli.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

 

Støtte os med en frivillig økonomisk bidrag

Synes du at vores vision er vigtig. Hjælp os med midler så vi kan fortsætte vores arbejde og udvikle vores tilbud.  

Bidrag med din kreativitet, idéer og kompetencer

Vi er en nystartet organisation, der kan bruge hjælp og frivillige til flere forskellige opgaver. Fælles for samtlige opgaver er, man ikke behøver ikke at være en ekspert i bæredygtighed, før man tager kontakt til os.

 Har du fx lyst til skabe arrangementer omkring en bæredygtig tankegang?
– Her takker vi glædeligt ja til din arbejdsindsats, hvis du har mod på at assistere os med dette, når vi skal have stablet det hele på benene op til selve arrangementerne.

 Har du lyst til at hjælpe os med kommunikation, fundraising og udvikling?
– Vi vil naturligvis gerne have spredt vores positive budskaber, så mange andre også får gavn af dem og vores arbejde. Hvis du har én eller flere gode idéer til det, vil vi meget gerne samarbejde med dig og begynde at sparre med hinanden.

 

KOM OG VÆR MED TIL AT SPREDE INOLI FRØ !